Voor adverteerders

Sponsoring

Als een logisch vervolg van de NCV, werd in 1957 de Nyenrode Alumni Voortgezette compagnie van Verre opgericht. De Nyenrode Alumni VCV is  de grootste en meest hechte oud-studentenvereniging van Nederland. Het is een onafhankelijke vereniging met eigen statuten en financiën. Mede door de hechtheid van de vereniging is het interessant om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de alumni van Nyenrode Business Universiteit.

Enkele cijfers:

- Het Nyenrode alumni bestand bestaat uit ruim 14.000 alumni,
  waarvan 50% actief lid is van de alumni vereniging;
- 80% van de alumni is woonachtig in Nederland;
- 60% van de alumni maakt deel uit van de leeftijdscategorie 30 – 50 jaar;
- 51% procent van de alumni is eigenaar, manager of directielid bij een bedrijf.

 

Om in contact te komen met deze doelgroep bieden wij u verschillende mogelijkheden. Onze geheel vernieuwde website is bijvoorbeeld dankzij de aanwezigheid van een alumni database, voor de alumni een grote bron van informatie en wordt veelvuldig geraadpleegd.

Naast de website bieden wij nog enkele adverteerdersmogelijkheden:
- VCV Magazine (kwartaal magazine)
- Digitale nieuwsbrief (openings rate: 47%)
- Eventsponsoring
- Branchegroepen sponsoring

Adverteren richting deze interessante doelgroep is al mogelijk vanaf € 250,--. Wanneer u onze opties deel wilt uit laten maken van uw marketing campagne kijken wij altijd samen met u naar de uitgebreide mogelijkheden en ontvangt u van ons een voorstel op maat!

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden die wij voor u bieden neemt u dan contact met ons op via 0346-291513 of info@nyenrodealumni.nl.