Geschiedenis

"De Nyenrode Alumni Vereniging VCV is de sleutel
tot het voortbestaan van de Nyenrode Business Universtiteit"

Herman Bruggink (20089901), oud President Nyenrode Business Universiteit & Erelid alumni vereniging

Op 11 mei 1957 is de Nyenrode Alumni VCV opgericht. Toentertijd opgericht als een logisch vervolg van de Nieuwe Compagnie van Verre (studentenvereniging), met als doel om de band met Nyenrode te blijven behouden. Nyenrodiaan ben je voor het leven! De unieke ervaring van het samen studeren en leven op een uniek landgoed stopt niet na de studie maar wordt door de Alumni vereniging voortgezet.

                             

 

De Nyenrode Alumni vereniging VCV is uniek in Nederland. De vereniging is sinds haar start volledig onafhankelijk en zelfstandig. De NA VCV is tevens de grootste en meest hechte oud-studentenvereniging van Nederland. Sinds de start van de vereniging worden er sociale en zakelijke activiteiten georganiseerd en staat het actief onderhouden van het netwerk centraal. De Alumni Office houdt dagelijks de contactgegevens van de alumni actueel. Vroeger gebeurde dit nog in een kaartenbak, tegenwoordig hebben alle VCV-leden via de website toegang tot de database.
 
Voor een overzicht van de geschiedenis van de Nyenrode Business Universiteit verwijzen wij u graag naar de website van de universiteit.