Benefits

Op deze pagina vindt u een overzicht van de benefits die VCV-leden speciaal aanbieden voor andere VCV-leden. Ideeën en suggesties voor benefits zijn van harte welkom bij het Alumni Office info@nyenrodealumni.nl . Op dit moment worden de volgende benefits aangeboden:

 

Kleermakerspak

 

New Tailor (www.newtailor.nl) is sinds 1997 de kleermakerij van Roel Wolbrink (19940974) en Hans van Goch (19940920). Het is hét adres voor maatkleding in Nederland. Een op het lijf gesneden pak of shirt wordt vaak gezien als luxe. Omdat niemand gemiddeld is, ziet New Tailor het echter als een plezierige noodzakelijkheid. Vanzelfsprekend krijgt u ook advies op maat. Het uitgangspunt van een pak of shirt van New tailor is altijd de man voor wie het gemaakt wordt. New Tailor laat zich nooit leiden door mode en conventies, wel door de drager, zijn wensen en de wijze waarop hij zich beweegt.

New Tailor biedt VCV-leden een bijzondere benefit: een kleermakerspak in Bijstand-blauw of Heeren Vijf-grijs van 900 euro voor 650 Euro. Bel voor een afspraak: Utrecht: 030-2328044, Amsterdam: 020-3300838, Oegstgeest: 071-5237120. De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

 

 

Koninklijke IGC

De subsidieregeling is gestopt en het bedrijfslidmaatschap zal per 2019 ook vervallen. We werken momenteel (april 2019) aan een nieuwe kortingsregeling waarbij VCV leden de eerste vijf jaar een introductiekorting ontvangen bij de IGC  van circa 10-12 % op het gewone lidmaatschap.

 

Vakantie in de Provence

Yvonne Vredendaal-Tillemans (19950169) heeft een mooie aanbieding voor VCV-leden die op zoek zijn naar een heerlijk vakantieadres in de Provence, Zuid-Frankrijk. Aan de voet van de Mont Ventoux, in het dorpje Montbrun les Bains, ligt het landgoed Château des Gipières met de karakteristieke Villa D'Aulan. In deze Provençaalse villa bevindt zich een appartement met een oppervlakte van 115m2 dat ook te huur is. Het 2 tot 8-persoonsappartement heeft een royale living, twee slaapkamers, een badkamer met bad en een keuken met alle comfort en airconditioning.

VCV-leden krijgen 15% korting op hun verblijf. Voor meer informatie of een reserveringsaanvraag gaat u naar Yvonne's website www.chateaudesgipieres.nl. U kunt haar ook bellen op +31(0)6 22830291 of mail naar info@chateaudesgipieres.nl. Vergeet niet aan te geven dat u VCV-lid bent.

 

 

 

Vrijblijvend ontdekken wat Lean voor u kan betekenen!

Bastiaan Brouwer (20000011) is trainer en consultant bij CRAFT Lean Management en heeft een zeer interessante aanbieding voor de VCV Leden: een gratis Lean kennismakingsprogramma van ongeveer 4 uur op locatie van de geïnteresseerde, waarin aan de hand van een simulatie de kracht van Lean wordt uitgelegd. Aanwezigen kunnen zo direct ideeën opdoen over hoe ze hun eigen operatie radiaal kunnen verbeteren.

CRAFT Lean Management bestaat uit een internationale groep van zeer ervaren Lean professionals en komt voort uit een van de eerste Lean adviesbureaus van Nederland. "Onze werkwijze kenmerkt zich door de theorie direct toe te passen in uw eigen werkomgeving. Zo zorgen wij niet alleen voor directe resultaten, maar dragen wij ook de kennis over om u te leiden naar Lean zelfstandigheid. Wij leveren advies, interim management en trainingsprogramma´s. Daarnaast verzorgt CRAFT Lean Management exclusief voor Prof. Dr.  Jeffrey K. Liker de Liker Lean Academy in Europa", aldus Bastiaan Brouwer.

Lean is een bedrijfskundige strategie, afgeleid van het Toyota Production System, dat internationaal grote bekendheid heeft in de (automobiel)industrie en momenteel ook wordt toegepast in andere branches zoals dienstverlening, bouw, overheid, IT en gezondheidszorg. Ondernemingen gebaseerd op de Lean principes als: het stellen van langetermijndoelen, continu verbeteren en het elimineren van verspillingen, blijven hun concurrentie voortdurend voor door: lagere kosten, snellere levertijd en hogere kwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bastiaan via bastiaanbrouwer@craftlean.com of +31 6 52399280.

 

 

 

LiveSchijf

LiveSchijf.nl van Wim Schimmel (19920952) biedt online backup voor een zeer scherpe prijs. De ideale online backupoplossing voor elk gezin, ZZP-er en het MKB. LiveSchijf.nl introduceert in Nederland de veel geprezen technologie van Livedrive uit Groot-Brittannië. Het online backup programma zorgt voor de beste beveiliging tegen een computercrash, brand of diefstal. De programmatuur is eenvoudig te installeren, werkt volledig automatisch en zorgt ongemerkt voor een veilige backup van alle bestanden. Door de eenvoud is LiveSchijf ook uitermate geschikt voor de minder ervaren computergebruiker.

Een LiveSchijf Backup account is er voor 44,95 euro per jaar. VCV-leden krijgen LiveSchijf Backup het eerste jaar voor maar 34,95 euro. LiveSchijf Premium is de uitgebreide versie van LiveSchijf Backup. Dit account biedt tevens een multifunctionele online harde schijf met een capaciteit van 512 GB. Met LiveSchijf Premium is het mogelijk om overal bestanden veilig te bewerken of te delen met collega’s, vrienden en familie. LiveSchijf Premium account is er vanaf 99,95 euro per jaar. VCV-leden krijgen LiveSchijf Premium het eerste jaar voor maar 79,95 euro. Prijzen zijn incl. btw. De beste manier om LiveSchijf te ervaren is het gewoon proberen: elke nieuwe gebruiker mag LiveSchijf Backup zonder enige verplichting eerst gratis proberen. Aanmelden kan via http://www.liveschijf.nl . Voor meer informatie: wimschimmel@liveschijf.nl.

 

Leer golfen met TheSwingDoctor

Niek Lapidaire (19840517) kwam in 1990 met golf in aanraking en was al snel volledig verslingerd aan de golfsport. Deze verslaving liep dusdanig uit de hand dat hij in 2006, na bijna twintig jaar in het bedrijfsleven te hebben vertoefd, besloot het roer om te gooien en de PGA-golfopleiding te gaan volgen. Inmiddels is hij PGA-Aprofessional en geeft hij ruim drie jaar golfles op golfcentrum Amstelborgh onder de rook van Amsterdam.

Niek biedt aan zijn passie met u te delen en een (betere) golfer van u te maken. Als VCV-lid krijgt u 20% korting op de door TheSwingdoctor gepubliceerde tarieven (niet geldig op dalurentarieven en leskaarten). Voor meer informatie gaat u naar www.TheSwingdoctor.nl. Natuurlijk kunt u Niek ook mailen: niek.lapidaire@TheSwingdoctor.nl.

 

B&B Het Gein

Sinds 2007 woont Raymond Dommanschet (19880042) samen met zijn vrouw Stephanie en twee dochtertjes in een oude boerderij uit 1865 aan het Gein in Abcoude. Een jaar geleden is de oude varkensstal met hooizolder verbouwd tot een luxe Bed and Breakfast met twee slaapkamers, twee badkamers, grote lounge, ingerichte keuken en grote vergaderruimte. Speciaal voor VCV-leden geven zij een korting van 20% op een overnachting in de B&B die normaal 75-85 euro per kamer is.

B&B Het Gein is landelijk gelegen aan de dijk van het schilderachtige riviertje het Gein. Een typisch Hollandse omgeving waar u o.a. kunt fietsen, wandelen, paardrijden en kanoën. In de nabije omgeving zijn ook twee golfbanen. Voor meer informatie zie: www.bbhetgein.nl of neemt u contact op met stephaniedommanschet@me.com. Geef bij de reservering uw VCV-nummer op.

 

Schilderen voor onderzoek

Ad Rooymans (19590078) schildert. Eind vorig jaar kreeg hij een longtumor waarvoor hij – naar het zich laat aanzien – met flink succes behandeld werd in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in Amsterdam. In gesprek met onderzoekers hoorde hij van een onderzoeksproject waarin het NKI (Nederlands Kanker Instituut) koploper is in de wereld: ‘kankertherapie op maat’. Het houdt in dat behandelingen niet langer standaard zullen zijn maar zeer precies afgestemd kunnen worden op individuele gevallen.

Naar aanleiding daarvan – en uit dank voor de goede zorg – heeft Ad tot het volgende besloten. Elk VCV-lid dat hem vraagt een schilderij te maken krijgt 20% korting op de prijs die hij normaal zou berekenen. Na levering krijgt de opdrachtgever van hem een factuur voor de helft van het overeengekomen bedrag, en voor de andere helft een factuur van het NKI voor bijdrage aan het onderzoeksprogramma. De opdrachtgever bepaalt uiteraard het te schilderen onderwerp. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via aroma@planet.nl. Op www.adrian-paintings.nl kunt u alle schilderijen in groot formaat bekijken.

 
 

With a touch of Rose

Anne-Rose Hartman-Van der Krabben (19890088) biedt u 20% korting op de adviesverkoopprijs van de producten van With a touch of Rose. De collectie bevat babyartikelen om te zorgen, dragen en op te bergen. Alles wordt gemaakt van 100% biologisch (GOTS) en Fairtrade katoen (Max Havelaar).

De producten zijn no-nonsense, praktisch in gebruik en voelen zacht aan. Zo zijn de luierzak en pyjamazak handige opbergers en vrolijke accessoires in de babykamer. De pyjamazak kan ook functioneren als logeertasje. De slaapzak (met en zonder mouw) zorgt voor een constante temperatuur voor de baby tijdens het slapen. Een kruik in de kruikzak kan daar ook bij helpen. Voor de ouders heeft With a touch of Rose een draagdoek. De draagdoek biedt de baby een veilige en geborgen plek en With a touch of Rose u kunt allerlei activiteiten ondernemen. Behalve dat de producten leuk zijn om te krijgen en te geven, draagt u ook bij aan betere leef- en werkomstandigheden van katoenboeren, hun gezinnen en andere werknemers in de keten van katoenproductie. Ook ondersteunt u de bescherming van het milieu. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@withatouchofrose.nl of u gaat direct naar www.withatouchofrose.nl/producten/vcv.pdf, hier vindt u foto’s, prijs- en bestelinformatie. U kunt ons ook volgen via www.twitter.com/_touchofrose.

 

Beheer Vereniging van Eigenaren

Alain Mulder (20040083) heeft Totaal VvE Beheer opgericht, waar u de Vereniging van Eigenaren van uw appartementencomplex kunt laten beheren. Wij nemen het complete beheer over of, indien gewenst, een gedeelte hiervan. De diensten bestaan uit Financieel, Technisch en Administratief beheer. Communicatie en hoogwaardige service staan voorop. Zo is onze meldkamer 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor technische calamiteiten en hebben VvE-leden altijd online toegang tot de informatie en financiën van hun VvE. VCV-leden krijgen het eerste jaar 20% korting en de hele VvE profiteert hier van mee. Op www.totaalvvebeheer.nl vindt u meer informatie. U kunt Alain Mulder uiteraard ook mailen: Amulder@totaalvvebeheer.nl.

 

Virtueel kantoor / flexibele kantoorruimte

Amsterdam & Alkmaar

Peter Lagerwaard (19980340) heeft met zakenpartners het Smart Business Center opgezet in Amsterdam en Alkmaar, waar op zeer flexibele wijze kantoorruimte of een virtueel kantoor gehuurd kan worden. Bij een virtueel kantoor krijgt u een postadres in Amsterdam en een 020-nummer dat via uw computer doorgeschakeld kan worden naar uw 06-nummer of de receptioniste. U kunt het 020-nummer meenemen bij een eventuele verhuizing. Ook kunt u gratis gebruik maken van de business lounge om gasten te ontvangen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vergaderruimte te huren voor een gesprek met een prospect of een klant, of kunt u een kantoor huren om geconcentreerd te werken.

Voor VCV-leden is het mogelijk om voor 169,- euro per maand (jaarcontract) een virtueel kantoor te huren, een korting van maar liefst 17 % op de normale prijs. Daarnaast ontvangen VCV-leden een aantrekkelijke korting op alle andere kantoorhuurmogelijkheden. Op www.smartbusinesscenter.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het business center en foto's en video's die u een goede impressie van het kantoor geven. Als u interesse hebt, bel of email dan voor een rondleiding en maak kenbaar dat u VCV-lid bent.

 

Relaxen in Thailand

Al meer dan vier jaar woont Dick Hartman (19660035) een groot gedeelte van het jaar in Bangsaray/Sattaheep in Thailand, een rustige plek vlakbij zee, een half uur rijden ten zuiden van Pattaya. Het huis ‘Bandokmaai’ is zo gedoopt door de Thaise buren en betekent ‘huis-met-de-vele-bloemen’. In de tuin heeft Dick een zwembad en drie luxe gastenbungalows gebouwd met airconditioning in alle slaapkamers. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De gasten worden door de Thaise staf verwend: alle maaltijden kunnen verzorgd worden door de eigen (top)kok en op Bandokmaai is de beste masseuse van Thailand aanwezig. Er is gezorgd voor veel privacy, waardoor het gelukkig geen enkel probleem is gebleken als er tegelijkertijd senioren in een bungalow verblijven en een gezin met kinderen in een andere bungalow.

Op de website www.bandokmaai.com zijn alle details te lezen evenals de prijzen. Nyenrodianen krijgen 20% korting op de netto huurprijs en 20% korting op een halfpension-maaltijdarrangement, mits dit elke dag gebruikt wordt. Voor meer informatie en reserveringen: dickhartman@hetnet.nl.