Carriere advies

Voor NA VCV'ers door NA VCV'ers

Sta jij op een punt in je carrière dat je je afvraagt of dit het nou wel is? Of je wel het werk doet wat je echt wilt doen en waar je talenten volledig worden benut? Je het maximale uit jezelf haalt?

Meestal wordt een carrière onbewust vormgegeven. Door toevalligheden rolt iemand in een volgende baan. Zo mis je de mogelijkheid om terecht te komen in een positie die (veel) meer kan bijdragen aan het realiseren van je persoonlijke ambities en doelstellingen. Jij kunt hier wat aan doen want het kan ook anders. Hoewel levensloop noch carrière maakbaar zijn, is het wel mogelijk om keuzes te maken en stappen te zetten om de persoonlijke “stip aan de horizon” binnen handbereik te brengen. Alleen dan moet die stip wel helder zijn en moet je weten hoe je daar kunt komen.

Voor elk NA VCV Lid die daar behoefte aan heeft, is er de mogelijkheid voor Career Counseling via Triceps door ex-nyenrodianen. Samen met een ervaren coach ga je aan de slag met de volgende stap die je dichter brengt bij je persoonlijke ambities. We hebben drie collega’s die zelf met de voeten in de managerial klei hebben gestaan, Nyenrode hebben afgerond en inmiddels ervaren coach zijn.

 

 

Peter de Kroon (19730037)

 

Peter, sinds 2009 partner bij Triceps, is, na zowel een corporate- als mkb carrière in leidinggevende functies, actief als coach en carrière raadgever. Daarnaast een helder klankbord voor ondernemers.

Peter is een resultaatgerichte, empatische en energieke gesprekspartner die in staat is om talent effectiever te laten optreden èn helpt bij het maken van belangrijke keuzes in carrière en leven.

 

 

Nico Brokking (19660017)

Nico geeft met zijn bedrijf inhoud aan de NA VCV Career Counseling. Nico is oprichter en partner van Triceps. Jarenlange hands-on business ervaring als directeur en ondernemer, ruime mensenkennis en succesvolle resultaten in executive coaching en executive search vormen de basis voor zijn ervaring in Career Counseling.

De eerste stap is een gesprek met een van bovenstaande coaches om te ontdekken of jouw vraag aansluit bij de kwaliteiten van een van ons.

 

Voor een kennismakingsgesprek kun je bellen of mailen;

Peter - 06-53 21 59 91 of dekroon@triceps.nl
Nico - 06-21 25 35 40 of brokking@triceps.nl

Algemene contactgegevens: info@triceps.nl - 088 5000 500

Wij kijken naar je uit!