Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden . De informatie wordt verstrekt door Nyenrode Alumni VCV en terwijl we ernaar streven om de informatie up - to- date en correct te houden , maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook , uitdrukkelijk of impliciet , over de volledigheid , nauwkeurigheid, betrouwbaarheid , geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie , producten , diensten , of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel . Alle vertrouwen dat u op deze informatie stelt is daarom strikt op eigen risico .

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, met inbegrip maar niet beperkt tot , indirecte of gevolgschade of schade , of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle  zijn van Nyenrode Alumni VCV . Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites . De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling van deze sites.

Elke inspanning wordt gedaan om de website draaiende te houden. Echter Nyenrode alumni VCV neemt geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk wanneer de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle .